Reservi la seva cita 636 873 612
La nostra història

El Centre de Fisioteràpia Sant Cugat va iniciar-se en mans de Sofia Roma i Ferré l’any 1991. El 2021 la Sofia passa el relleu del centre a la Magalí, la Irantzu i la Laura. Al llarg dels anys hem anat creixent i evolucionant, fins a crear un gran equip professional de vuit fisioterapeutes col·legiades, formades en diferents especialitats, amb un ampli servei de fisioteràpia.

A través de la fisioteràpia, cuidem la salut dels santcugatencs des de fa més de 30 anys.

Actualment, després de molts anys, hem agafat una nova ubicació al centre de Sant Cugat, al carrer Sant Bonaventura, 41, a 5 minuts caminant de l’estació de ferrocarrils i a 10 minuts del Monestir de Sant Cugat.

Tots els tractaments que realitzem són personalitzats per tal d’oferir-vos el millor camí per arribar a l’estat de salut que tant busquem. El nostre objectiu és acompanyar-vos en el procés de millora i ajudar-vos a aconseguir benestar.

Queda clar que cada cos és un món i no tothom assoleix l’objectiu salut de la mateixa manera, d’aquí la importància de personalitzar cada cas. El tipus d’abordatge serà important per a la recuperació, per això, cada un/a de nosaltres fa servir diferents tècniques que es complementen a la perfecció, així, en cas de precisar un tractament diferent del que oferim, tenim la sort de comptar amb la resta de l’equip per a poder derivar-vos amb la/el fisioterapeuta més convenient per a vosaltres, pensant en el que us pot ajudar més.

Centre de Fisioteràpia Sant Cugat
Centre de Fisioteràpia Sant Cugat
Centre de Fisioteràpia Sant Cugat
Abrir chat